top of page

HOMEOPATSKI

EDUKACIJSKI CENTAR

Hrvatske udruge homeopata

UPIS NOVE GENERACIJE POLAZNIKA STUDIJA KLASIČNE HOMEOPATIJE U ZAGREBU!

Školovanje započinje na jesen 2021. godine!

Homeopatski edukacijski centar je posvećen cjelovitoj i detaljnoj obuci studenata na putu do poziva homeopata. Svoje znanje i vještinu temeljimo na principima klasične homeopatije, ali uključujemo i novija saznanja i metodologije svjetski priznatih, vrhunskih majstora homeopatije. Cilj nam je stvoriti bazu kvalitetnih, samostalnih homeopata koji će u Hrvatskoj i ostalim državama iz regije pomoći da što većem broju ljudi homeopatija postane omiljeni oblik zdravstvene zaštite.

Home: Headliner
Untitled design.jpg

TROGODIŠNJI KURIKUL KOJI SLIJEDI ZAHTJEVAN HOMEOPATSKI EDUKACIJSKI SUSTAV NJEMAČKE

Hrvatska udruga homeopata je članica Europskog središnjeg vijeća homeopata (European Central Council of Homeopaths, ECCH). HEC poštuje preporuke ECCH o edukaciji, stoga osigurava visoku kvalitetu homeopatske edukacije.

Školovanje u HEC-u traje tri godine i sastoji se od trideset edukacijskih jedinica, a svaka jedinica obuhvaća dva dana predavanja i vježbi (vikend). Na kraju se polaže završni ispit.

Polaznici HEC-a trebaju završiti medicinsko obrazovanje (ili odslušati 200 sati medicinskih predavanja) i imati certifikat o položenom ispitu iz medicinskih predmeta za terapeute.

Home: About

Osposobljavamo studente za samostalan rad

Hrvatska udruga homeopata osnovala je Homeopatski edukacijski centar, kako bi omogućila kvalitetnu i temeljitu edukaciju koja će u potpunosti osposobiti buduće homeopate za samostalan rad. Izučavajte s nama homeopatiju i stvorite temelje znanja potrebnih bavljenje ovim plemenitim pozivom!

Home: Services

RAD U MALIM GRUPAMA

KLINIČKA PRAKSA

INTERAKTIVNA PREDAVANJA

MOGUĆNOST PRAĆENJA PREDAVANJA ONLINE

OSIGURANI MATERIJALI SA SVIH PREDAVANJA

Kroz tri godine školovanja upoznat ćete:

01

homeopatsku Materiu medicu 

cjelovite slike minimalno 100 homeopatskih lijekova

02

repertorizaciju

 

pojedinačne simptome s odgovarajućim homeopatskim lijekovima

03

filozofiju i principe homeopatije

 

Organon umijeća iscjeljivanja dr. Samuela Hahnemanna

04

kliničku praksu

 

uzimanje slučaja, prepoznavanje simptoma, analiza slučaja

Rujan 2021

Prihvatite poziv

Pohađajte školu homeopatije

Postanite homeopat

U kratkom videu poslušajte što dobivate upisom u našu školu, kako je koncipiran rad i koji je naš cilj.

Iskustva naših studenata

lada_edited.jpg

Lada Karpani Miočić

Homeopatska edukacija pri HUH-u pružila mi je temeljno homeopatsko obrazovanje čime sam jako zadovoljna!

Homeopatske pripravke koristim više od 10 godina i mogu reći da je homeopatija promijenila život meni, mojoj djeci i ljudima oko mene. Dugo vremena mi je bila želja upisati školu homeopatije jer me jako zanimalo na koji način homeopate prepisuju lijekove i kakva je veza između tih lijekova, a ova edukacija mi je zadovoljila sve kriterije i dala odgovore na moja mnogobrojna pitanja.

Na kraju edukacije, mogu reći da sam dobila jednu izvrsnu temeljnu podlogu iz koje se mogu dalje homeopatski razvijati. Predavači, a posebno Ivan, razjasnili su naše homeopatske nedoumice i na najbolji mogući način, obzirom na naše znanje i iskustvo u tom trenutku, pružili tražene odgovore.

Preporučila bih školu i veselim se spoznaji da će u Hrvatskoj rasti nova generacija mladih homeopata (po znanju, ali i ne nužno po dobi).

Istaknula bih još da za školu homeopatije doista nikada nije kasno, bez obzira na životnu dob.

Znanje koje smo stekli proširilo nam je vidike ne samo u homeopatskom smislu, nego i u cjelokupnom pogledu na prirodu oko nas, svemir i život.

biljana_edited.jpg

Biljana Stojan

Studij klasične homeopatije pri HEC-u sam upisala iz znatiželje i na poticaj prijateljice. Tehničke sam struke (dipl.ing.el.), ali oduvijek sam sklona alternativnom načinu razmišljanja i pogledu na svijet. O homeopatiji prije same edukacije nisam znala gotovo ništa te bez pretjerivanja mogu reći da mi se kroz protekle tri godine u ugodnoj, skoro obiteljskoj atmosferi, otvorio potpuno novi svijet.

Uvid u klasičnu homeopatiju je zadovoljio i znanstvenicu u meni jer sam dobila potvrdu da je riječ o egzaktnoj metodi koja počiva na dokazivim principima. Pri odabiru škole prijateljica i ja smo se vodile intuicijom i nismo pogriješile. Iskusni i predani predavači na čelu s voditeljem škole Ivanom Šimetinom predstavili su nam različite vidove homeopatskih tehnika, ostavljajući nam pri tome slobodu da u individualnom radu prigrlimo pristup koji rezonira s nama. Ovim putem bih se zahvalila svim članovima HEC-a na predanosti, a posebno hvala Ivanu koji nas nikad nije uskratio za promptnu pomoć i savjet, bilo da je riječ o izazovu profesionalne ili privatne prirode.

Kontaktirajte nas i saznajte sve što vas zanima o školi.
Tu smo za vas!

Hrvatska udruga homeopata

Baruna Trenka 4, Zagreb

homeopatija.hr

+385 98 581 056

Hvala na poruci!

Home: Contact

Homeopatiju vidimo kao umjetnost iscjeljivanja za koju su potrebna vještina, ljubav i posvećenost. Želimo ih podijeliti s vama jer za nas nema uzvišenijeg poziva od poziva homeopata!

Rujan 2021

Prihvatite poziv

Pohađajte školu homeopatije

Postanite homeopat

bottom of page